En eftermiddag med lokal mat, inspiration och odlingstips.
Söndagen den 27 april 2025 är du varmt välkommen till Smaka på Vallentuna, där du får träffa lokala matproducenter, lyssna på inspirerande föreläsningar och uppleva den unika Vallentuna Tallriken – en smakupplevelse baserad på det bästa från trakten.
- Inspirationsföreläsning från kändiskocken Stefan Eriksson, restaurang Brutalisten och råvaruansvarig för Årets kock
- Vår unika Brottbyböna – Lisa Emanuelsson fröodlare för Nordfrö berättar om vår kulturarvsböna och ger odlingstips
- Marknad Lokal Mat
- Smaka på unika Vallentuna-Tallriken, med råvaror från lokala producenter
Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs för att få ta del av Inspirationsföreläsningar och få smaka på unika Vallentuna-tallriken. Anmälan görs här Smaka på Vallentuna - Coompanion
Eventet hålls på Vallentuna Golfklubb och är ett samarrangemang av ideella föreningen Mat och Smaker i Norra Stockholm, Coompanion Roslagen & Norrort, Studiefrämjandet och Upplandsbygd lokalt ledd utveckling.