Den 28:e september är det workshop på Vallentuna golfklubb.
Under 3 timmar + lunch undersöker vi tillsammans hur vi kan samarbeta, sampaketera och lyfta våra lokala smaker och varandras verksamheter genom att skapa unika måltidsupplevelser.
En meny att stolt över, skapade av lokala produkter.
Inspirationen hämtar vi i Stockholmsmåltiden, en 3-rätters måltidsberättelse om länets dåtid, nutid och framtid.
Söndagen den 28 september
Vallentuna Golfrestaurang
10.00-14.00 inkl 3-rätterslunch Stockholmsmåltiden.
Adress: Veda 1, Vallentuna
Workshopen leds av Lotta Strinnholm, mötesplatsutvecklare med lång erfarenhet av besöksnäringen i Stockholms län.
Begränsat antal platser, först till kvarn!
Anmälan senast den 19/9 till: lotta.strinnholm@spontana.se
Workshopen är samarrangemang mellan Upplandsbygd, Länsstyrelsen i Stockholm och Mat och smaker i norra Stockholm
För Upplandsbygd är det här en del av projektet Vi Ekoprenörer
För Länsstyrelsen i Stockholm är det här en del av projektet Stockholmsmåltiden